inzichten

Bedrijfsinzichten

Wat maakt jouw bedrijf anders?

Ontdek waar je bedrijf echt goed in is en weet meteen waarvoor je klant terug zullen blijven komen!

Unieke bedrijfskrachten ontdekken

SWAT-ANALYSE+ VOOR DIFFERENTIATIE

Meer dan de bekende SWAT-analyse alleen, deze versie dient als basis voor een blauwdruk voor differentiatie. We gebruiken deze analyse om te ontdekken waar de organisatie uitstekend in presteert en wat deze anders dan anderen maakt - en, natuurlijk - welke zaken je absoluut achterwege moet laten!.

BUSINESSMODEL GENEREREN

Hoe creëer je een (nieuwe) marketspace die het beste past bij de visie voor jouw organisatie? En hoe maak je dat winstgevend? We maken mogelijkheden en consequenties overzichtelijk zodat je echte keuzes kunt maken! .

WINSTGEVENDHEID

Wordt er nog wel geld verdiend met het huidige model? Wordt er te weinig verkocht voor wat het kost? Komt de continuïteit in gevaar? Daar kun je twee dingen aan doen: de kosten verlagen of de winsten verhogen. Of liefst beide, natuurlijk. Maar waar liggen de mogelijkheden daartoe?

Wat anderen zeggen:

"O.b.v. haar analyses maakte de organisatie een ontwikkeling door met een concrete focus voor de toekomst."

directeur stichting voor certificering coaches

"Vakvrouw in hart en nieren maar ook en vooral een scherp analytisch oog hebbend en oplossing biedend voor de bijzondere vraagstukken"

senior organisatie-adviseur en interimdirecteur zorg

Hoe kan ik je helpen?

Advies & projecten

Onderzoek, analyse, advies en implementatie, specifiek gericht op jouw bedrijf en jouw klanten. Standaard behoort niet tot de mogelijkheden!

Strategiesessies

Masterclass en brainstorm in één, we gaan met een zo divers mogelijke groep medewerkers of teamleden op zoek naar uitvoerbare ideeën.

Sparringpartner

Sparringpartner, mentor, business coach - allemaal mogelijkheden om objectief en vakkundig advies te krijgen wanneer het jou uitkomt.