Business coach

sparring partner en zakelijk adviseur

Coaching: gestructureerd, op maat en naar behoefte werken aan je bedrijf

Business coach, mentor, sparring partner. Hoe je het ook wilt noemen, als je op zoek bent naar een zakelijke adviseur waarmee je over jouw idee├źn en plannen kunt brainstormen, of om je te helpen meer focus te krijgen, de juiste richting te kiezen of gewoon de zaak vanuit verschillende invalshoeken te bekijken, ben je bij mij aan het juiste adres.

Werken aan onderscheidend vermogen

De rode draad door al mijn advies is het vergroten van het onderscheidend vermogen. Door anders te zijn en bijzondere dingen te doen voor de juiste klanten zodat deze terug blijven komen. Bij het coachen gaan wij samen op zoek naar antwoorden op de specifieke vragen die je hebt als ondernemer, en daarbij houden we altijd rekening met de basis van de organisatie: wie je ideale klanten zijn en wat ze verwachten, en wat de werkelijke kracht van de organisatie is en hoe je daar goed gebruik van kunt maken. Bij het vinden van de antwoorden gaan we uit van de authentieke cultuur van de organisatie, en het waarom van wat je doet. Het resultaat is altijd meer focus en meer duidelijkheid over welke keuzes je juist naar de gewenste situatie zullen brengen.

Meteen keihard aan de slag met flink uitdagende vraagstukken?
Kom maar op!
Liever wat meer casual in de trend van laten-we-even-sparren-over-koffie? Perfect!
Iets daar tussenin anders? Zeg het maar.

Let's do this!

Trajecten kunnen op diverse manieren worden ingericht op basis van je persoonlijke wensen en behoefte. Kort en intensief aan een probleem werken, of wat langer om bepaalde veranderingen of ontwikkelingen op gang te krijgen. Het gaat erom dat je steun hebt op de manier die jou en je organisatie het beste vooruit helpt!

Bel mij op telefoonnummer (+31) 0341-250289, dan vertel ik je meer over mogelijkheden en beschikbaarheid.