unieke cultuur

Unieke Cultuur

Laat de klant genieten!

Combineer klantinzichten en bedrijfsinzichten om een uniek bedrijf op te bouwen, dat zich duidelijk van de concurrent differntieert. Maak het persoonlijk en laat je klanten maar genieten.

Differentiatie is de klantervaring persoonlijk maken

projects

KLANTERVARINGEN

Het zijn de leuke en positieve ervaringen die klanten het beste onthouden, en die hen ertoe brengt een bedrijf aan te bevelen bij anderen. Wat kun je doen om de ervaring van jouw klanten nóg boeiender te maken?

strategy sessions

MAXIMALE CULTUUR

En de positieve ervaringen van de klante worden zelfs nog interessanter wanneer de hele bedrijfscultuur gericht is op het uitstralen van een bepaalde persona die goed past bij je ideale klant - en juist om met ieder detail zo aantrekkelijk mogelijk te willen zijn voor die klant.

Dit is de rode draad door alle keuzes, van business- en productdevelopment tot en met bedijfstrainingen!.

CF business models

MAAK HET UNIEK, MAAK HET LEUK!

Je bedrijfscultuur wordt alleen maar effectiever wanneer deze ook visueel wordt ingezet over de gehele bedrijfsuitstraling. De tijden van een winkeltje met spullen en de kassa maar rinkelen zijn al lang voorbij. De kunst is nu: hoe houd je de klant langer in de zaak? Met een passende sfeer, natuurlijk!

NEW: Maak je pand uniek!

decorative design

Na jaren klanten van allerlei soorten organisaties adviseren hoe ze hun bedrijf leuker, interessanter en - hopelijk - boeiender kunnen maken, heb ik kort geleden besloten achter een langgekoesterde droom aan te gaan.

Mensen die mij al langer kennen, weten ook dat ik altijd al geïnteresseerd ben in design, decoratie en kunst.

En nu ga ik eindelijk mijn hobby tot werk maken!

Dus... nu is het mogelijk leuke, kleurrijke decoratieve kunst op maat te laten maken om jouw winkel, café, hotel en ja, ook je kantoorruimte een uniek en persoonlijk tintje te geven. Zo kun je makkelijk je pand een verwelkomende uitstraling geven en de klanten en gasten laten genieten van de prettige sfeer!

Kijk op de designpagina voor inspiratie en ideeën.

Hoe kan ik je helpen?

Advies & projecten

Onderzoek, analyse, advies en implementatie, specifiek gericht op jouw bedrijf en jouw klanten. Standaard behoort niet tot de mogelijkheden!

Strategiesessies

Masterclass en brainstorm in één, we gaan met een zo divers mogelijke groep medewerkers of teamleden op zoek naar uitvoerbare ideeën.

Sparringpartner

Sparringpartner, mentor, business coach - allemaal mogelijkheden om objectief en vakkundig advies te krijgen wanneer het jou uitkomt.